Kontakta oss

Kontaktinformation

Kontakt

Vi ser gärna att flygintresserade kontaktar oss, vare sig det gäller tid och datum för nästa samling, information om pågående/kommande aktiviteter eller bara för att diskutera flyg i största allmänhet. Någon har kanske gått och funderat på en flyghistorisk händelse, ett flygplan eller något annat. Tag chansen och ställ frågan så ska vi göra vårt bästa för att lösa den!

Vi har ägnat våra träffar åt att snacka flyg, se på flygvideo, m m. Har du något förslag på andra aktiviteter, föreläsningar eller liknade? Vi är tacksamma för nya uppslag och ser gärna flera föreläsare till våra kommande träffar.

Vi önskar även att Ni alla i Kalmar med omnejd tar er tid att delta vid våra arrangemang. Vi vet att vi bor i ett område i landet där intresset för flyg, civilt såväl som militärt är omfattande. Vi ser gärna fler deltagare vid våra träffar.

Är du intresserad av att delta i våra aktiviteter, har förslag på föreläsare/teman eller bara vill diskutera flyg, tveka inte! Hör av dig till Lennart Davidsson på nedanstående tel eller mail:

Tel: 070-237 69 83

Styrelse

Ordförande: Mats Olsson tel 076-006 67 71
Sekreterare (kontaktperson): Lennart Davidsson tel 070-237 69 83
Kassör/Webmaster: Jörgen Nilsson tel 073-034 58 30
Ledamöter: Lars E Eriksson & Bengt Strigén
Suppleant: Kenneth Petersson
Revisorer: Lars Törnqvist & Martin Davidsson
Valberedning: Guy Sjögren & Bengt Fredriksson.